Referenties


Ellen van Baaren Levensloopcoach van “Stralend Inspireren”

Een bekende van mij heeft Anna aangeraden! Ik ben heel blij dat ik hier gehoor aan heb gegeven!Ik ben voor de zomer van 2014 een 6-tal keer bij Anna geweest voor voetreflexologiebehandelingen. Mijn wens was meer vitaliteit (terug) te krijgen. Ik heb deze behandelingen als zeer prettig ervaren en keek er steeds meer naar uit om even helemaal tijd voor mijzelf te hebben. Je neemt plaats op een (lig)stoel in een mooie, rustige kamer met een warme uitstraling. Soms waren de behandelingen vrij pittig, maar ik wilde daar ook ‘doorheen’. Een diepe ontspanning was altijd het gevolg. Ook begonnen wij altijd met een goed gesprek voorafgaand aan de behandeling. Dit om te kijken of ik veranderingen had ervaren. Soms was ik heel moe of emotioneel erna, maar dit verbeterde nadien altijd. Ik heb alle keren als een cadeau aan mijzelf ervaren. Met name de warme persoonlijkheid, vakkundigheid en Anna’s grote gevoel voor humor maakten dat ik mij direct op mijn gemak voelde. Ook geeft zij goede tips tav leefwijze en voeding etc. De laatste behandeling was een energetische behandeling, die zeer subtiel was en heerlijk! Een echte aanrader, voor een ieder die bepaalde klachten heeft of gewoon beter in zijn vel wil zitten!  Resultaat: Ik voel mij fitter en meer helder en ik weet ook heel goed hoe ik dit zo kan houden.

Margot (5 behandelingen)

Het was voor mij een eerste kennismaking met voetreflexmassage en heeft  een diepe indruk op mij gemaakt. Naast ontspanning heb ik ook resultaten mogen ervaren. Na de 2de behandeling is tot op heden de waas (vocht achter de macula) verdwenen.  Dit is door de oogarts bevestigd.

Maria (6 behandelingen)

De behandelingen waren gevoeliger dan verwacht. Ondanks de gevoeligheden hadden de behandelingen een zeer ontspannen werking en hadden ze een positieve invloed op mijn algemene welbevinden en had ik na afloop een energieker gevoel. Mede ook door toedoen van de diverse adviezen op het gebied van oefeningen en leefstijl.

Paul (6 behandelingen)

De behandelingen gingen veel verder dan alleen de massage. Het was ook een reflectie op mijn levenswijze. Ik zit beter in mijn vel en heb op mijn werk een hogere productiviteit. Ook thuis heb ik opmerkingen hierover gekregen van mijn partner. Een ontsteking aan mijn enkel die met twee medicijnenkuren niet weg ging is nu ook geheel verdwenen.

Het contact met Anna is altijd heel positief geweest. Ik ben bij haar terecht gekomen via mijn moeder, die een vriendin en collega is van haar. Het is altijd erg gezellig en de massages zijn heel ontspannend. Anna heeft verschillende massages op me toegepast, en hoewel ze natuurlijk variëren vond ik het leuk ze te ondergaan, en vond ik het heel ontspannend. Na de massages ben ik altijd heel ontspannen en slaap ik een stuk beter dan gewoonlijk. Ook adem ik (vooral vlak na de massage) makkelijker.

 

Sanne 16 jaar
Het eerste wat mij opviel was de omgeving waarin Anna werkt: de ruimte is rustgevend, is met zorg ingericht en heeft een warme uitstraling. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Een aantal keren heb ik een ontspanningsmassage van Anna gehad. Ze doet dat op een zachte (niet softe!) en soms ook op een kordate manier. Ze heeft er de perfecte handen voor. Ze concentreert zich  volledig op de massage en is er met aandacht mee bezig. Alles gebeurt in stilte, behoudens de rustgevende muziek op de achtergrond. Na de massage voel ik me ontspannen en lichter. Niet alleen lichamelijk, maar ook in het hoofd. Mijn ervaring is dat ik na een behandeling beter en rustiger slaap.

Henk 59 jaar
De voetmassage die ik van Anna heb gekregen vond ik  zeer aangenaam en ontspannen. In het begin van de massage voelde ik me nog lichtelijk gespannen, maar naarmate het langer duurde, raakte ik steeds meer in een ontspannen toestand en kon ik me er helemaal aan over geven. Ik heb de massage gekregen tussen het werken door en dit was achteraf gezien heel fijn. Voor aanvang van de massage voelde ik me namelijk wat opgejaagd door dingen die ik nog moest doen en dat uitte zich ook in wat rommelige darmen. Na de massage voelde ik me echter heel rustig en waren ook m’n darmen weer tot rust gekomen. Voor mij was dit dus een hele goede break


Lisa 32 jaar
Ik moest in het begin wennen, omdat ik dit nog nooit eerder heb gedaan. Ik heb dit gedaan om meer te kunnen ontspannen en toen ik thuis kwam, voelde ik mij erg slaperig. Ik vond de begeleiding erg prettig. Anna is een rustige, serieuze en lieve vrouw en staat open voor gesprek, waardoor ik me erg op mijn gemak bij haar voelde. In het begin schaamde ik me een beetje voor mijn voeten, maar Anna deed de massage heel serieus en daardoor viel dat toch wel een beetje van mij af.

Hetty 31 jaar
Ik heb nu 2 keer een ontspannende massage aan de voeten ondergaan. Wat ik als prettig heb ervaren is dat Anna alle tijd voor je neemt. Anna gaf aan dat zij tijdens de behandeling niet zoveel praat waardoor je als cliënt “echt” even kan ontspannen. Zij let op de privacy en stopt je heerlijk onder een dekentje. Ik vind Anna nauwkeurig in de massage, afwisselend zacht/wat steviger en dat beide voeten evenveel aandacht krijgen. Ik heb de beide massages als ontspannend en aangenaam ervaren en kijk alweer uit naar de volgende keer.


Patricia 43 jaar
Ik werd hartelijk ontvangen in een sfeervolle werkkamer. Allereerst een lekker voetenbadje met kruiden gekregen en daarna heeft Anna diverse vragen gesteld en duidelijke uitleg gegeven waarom zij die vragen stelt en wat zij met mijn informatie kan doen. De massage heb ik als zeer prettig en ontspannen ervaren al waren er bepaalde drukpunten die pijnlijk waren. Anna geeft een fijne massage met de juiste druk, niet te zacht en niet te hard. Het contact voelt goed. Alles was zo heerlijk ontspannen dat ik lekker ben weggedoezeld. Bij een glaasje water hebben wij na afloop gesproken over mijn ervaring en heeft Anna uitleg gegeven dat mijn lichaam op de behandeling kan reageren.  Ik ben iets slaperig maar voldaan naar huis gegaan.

Ina 58 jaar
Hallo Anna,

Ik wil je heel hartelijk bedanken voor de behandeling en je adviezen gisteren! De behandeling met warme gekleurde kussentjes op mijn chakra’s was een hele ervaring! Bij thuiskomst moest ik direct plassen, heb een dutje gedaan en had toen energie voor 10! Heb heerlijk de ramen gezeemd en had een voldaan gevoel. ‘s Avonds kwam wel mijn buik weer opzetten, maar ja…je kunt niet alles hebben. Vandaag heb ik gewerkt en heb veel naar mijn buik geademd en … het hielp! Ik kroop niet meer in mijn schulp en dat had een hele positieve werking, niet alleen voor mezelf maar ook voor mijn andere collega’s. Ik kreeg de reactie: zo ben je veel leuker!

Het is voor mij een openbaring geweest dat er zoveel verbinding bestaat tussen voetzool-punten en andere organen in je lichaam. Ook het vrijmaken van de energiebanen heb ik duidelijk kunnen waarnemen tijdens de behandeling, een heerlijk ontspannen gevoel om daarna energieker te zijn.

Ook heeft Anna een keer een reiniging gedaan en dat was later goed te merken: heel veel plassen…. en alles werd er uit “gegooid” als het ware.

Zonder de behandelingen was ik waarschijnlijk nog langer door gelopen met klachten welke met een pilletje niet op te lossen zijn, maar op deze manier toch een beetje. De problematiek waar ik mee te maken heb is niet op te lossen en geeft een onzeker, niet vrolijk & soms angstig toekomstbeeld. Voor mij is de voetreflexologie een zeer prettige ervaring, welke zeker helpt bij een stress-periode en waar ik graag onderhoud op wil blijven plegen.

Corrie 54 jaar
Ik heb ondertussen 3 behandelingen gehad. De aanleiding voor deze behandeling is een slaapprobleem. Heb afwisselend problemen met in- en doorslapen. Anna heeft mij elke keer weer zeer warm ontvangen. Voelde mij erg op mijn gemak. Ze heeft twee heerlijke kamers boven voor haar behandelingen. We begonnen met een voetenbadje: een heerlijk begin. Vervolgens mocht ik lekker gaan liggen en kreeg ik een uitgebreide behandeling. Elke keer weer viel ik bijna in slaap: ik was volledig ontspannen. Anna maakte van te voren duidelijk wat de bedoeling van de behandeling was. De tweede keer hebben we een intake formulier ingevuld waardoor het probleem werd verduidelijkt en er een plan van aanpak werd gemaakt.

Ondertussen gaat het slapen iets beter: val in ieder geval beter in slaap. Het doorslapen wil nog niet lukken maar dat had ik ook niet verwacht na 3 behandelingen. Ik ben in ieder geval wat meer ontspannen en heb wat meer energie overdag. Dat vind ik al een hele winst.

Elke keer kijk ik uit naar de behandeling. Ik voel mij na afloop als herboren. Anna, je weet een sfeer van vertrouwen te creëren waardoor ik mij helemaal kan overgeven aan jouw behandeling. Zalig!


Annemarie 48 jaar
Hi Anna,

De vijf voetreflexbehandelingen hebben mij goed gedaan. Ik merkte dat m’n energieniveau weer op peil kwam en voelde me heerlijk ontspannen. Tijdens de periode van de behandelingen sliep ik heel diep waardoor ik beter uitrustte. Ook hebben de behandelingen ervoor gezorgd dat ik nu bewuster om ga met mijn energie en ademhaling.

Anna, bedankt hiervoor!


Anne
Lieve Anna,

Ik wil je bedanken voor al je steun en hartelijkheid, tijd, betrokkenheid en positieve energie van het afgelopen jaar. Ik ben blij, door jou, kennis gemaakt te hebben met de voetreflextherapie. Het is elke keer weer een klein feestje. Dank daarvoor!

Corrie